Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори – АБРО и Българското национално радио изразяват подкрепа и уважение към българските медици в борбата с COVID-19

Благодарим на българските медици със силата на радиото

В знак на подкрепа към българските медици, от 25 март, в рамките на три дни, българските радиа ще излъчват една от най-обичаните български песни в изпълнение на Емил Димитров – „Ако си дал“.  В последните минути, точно преди всеки кръгъл час, радиостанциите – членове на АБРО, както и други частни оператори ще подкрепят всички лекари, медицински сестри, фармацевти, санитари и доброволци, които излагат своя живот и живота на близките си на риск, с цел битката срещу COVID-19 да бъде спечелена скоро. В инициативата се включва и Българското национално радио с всичките си единадесет радиостанции. Усилете радиото и пейте заедно с нас. Да кажем „благодаря“ със силата на радиото.

Изразяваме безусловната си подкрепа и дълбоко уважение с една от златните песни на българската музика. Ще чуете и подкрепата на най-разпознаваемите гласове от радио ефира.