English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Новини
  Пресцентър
  Общество и медии
  Медиите в кадър
  Реклама
  Интервю
  Гледна точка
  Право на отговор
  Авторско право и сродните му права
  Технологии и платформи
  Други
  Непотвърдено?
  Членове
 виж всички 
  Общество и медии
Investor купи висше училище
2017-09-12

в. Стандарт | 12.09.2017 | Стр. 8

Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) финализира сделката по придобиване на 90% от капитала на "Висше училище по застраховане и финанси" АД (ВУЗФ). Това е най-мащабната инвестиция на медия у нас в образователна институция, в която се изграждат качествени кадри за бизнеса. Целта на медийната група е да продължи успешната линия на развитие на ВУЗФ като модерната и практически ориентирана образователна институция в областта на финансите, икономиката и предприемачеството. Заедно с основателя доц. д-р Григорий Вазов Investor Media Group ще инвестира в надграждане на академичната програма и възможностите за участие на бизнеса във ВУЗФ, така че студентите да натрупат практически опит още преди да завършат университета. За президент на ВУЗФ е избран Апостол Апостолов.
***
НАЗНАЧЕНИЕ
За президент на ВУЗФ е избран Апостол Апостолов. Той има над 10 години опит като преподавател във ВУЗФ в дисциплината "Капиталови пазари". Между 2003 и 2009 г. Апостолов е председател на Комисията за финансов надзор, а от 2011 г. досега е председател на НС на Тексим банк. От 2012 г. е председател на Съвета на директорите на "Центра лен депозитар" и член на НС на "ЧЕЗ Разпределение".
Стр. 8
 виж всички от категорията  
  Реклама
 
      © 2019 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42