English  
 Начало За АБРО Бюлетин Новини Събития Членове Документи За сваляне Контакти Връзки DVB-T 
 
  Новини
  Пресцентър
  Общество и медии
  Медиите в кадър
  Реклама
  Интервю
  Гледна точка
  Право на отговор
  Авторско право и сродните му права
  Технологии и платформи
  Други
  Непотвърдено?
  Членове
 виж всички 
  Пресцентър
Рефлекс Медиа купува Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM
2013-01-08

От „Рефлекс медиа” обявиха, че в края на миналата седмица са финализиралисделката за покупка на 100% от акциите на „Болкан Броудкастинг”, притежавани досега отEmmis Communications. „Болкан Броудкастинг” е собственик на радиостанциите Радио FM+,Радио Fresh! и Радио Star FM.

„Рефлекс медиа” е българска компания, представлявана от г-н Вячеслав Дивизиев.Досегашният Изпълнителен Директор Елена Кискинова напуска компанията.Радио FM+ е легенда - Първото частно радио в България. Излъчва се ефирно вшестнадесет града на България, както и on-line на fmplus.net.

Радио FM+ е една от най-силните медийни марки и водещ рекламен носител на пазара през последните двадесетгодини. Радио FM+ е най-награждаваната търговска радиостанция с традиции ворганизирането на промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е „Радио нагодината” (2003; 2005), носител на наградата „Сирак Скитник” на БНР, както и отличията„Superbrand 2012-2013” и „Сърцето на София”.

Радио Fresh! е най-слушаната радиостанция за модерни хитове в България. Излъчвасе ефирно в дванадесет града на България, както и on-line на radiofresh.bg.

Радио Fresh! елюбима радио-марка на аудиторията, печелило отличието „My love marks” през последнитедве години, както и предстижната награда “Златен чадър” на международния медиенфестивал MediaMixx през 2012г. в Албена.Радио Star FM излъчва най-добрата рок-музика от последните четири десетилетия.Излъчва се ефирно в девет града на България, както и on-line на starfm.bg. Радио Star FM еносител на наградата „Златен чадър” от международния медиен фестивал MediaMixx през2009г.

 виж всички от категорията  
  Реклама
 
      © 2020 AБРO - Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори | Реклама Уеб Дизайн и разработка от Дизайн Студио 42